ZONNE-ENERGIE & BEDRIJF

Investeren of Belasting betalen?

Solar-Energy-Groep  weet als geen ander wat ervoor nodig is om het dak van uw pand te laten fungeren als energiecentrale. We plaatsen iedere week tenslotte honderden panelen. De basis is een eerlijke berekening van uw rendement (meestal zo’n 15%) en een offerte die inclusief alles is. Verrassingen, daar houden wij ook niet van. Onze jarenlange ervaring met de plaatsing van zonne-energie-systemen komt hierbij van pas.
Door de zorgvuldige keuze van panelen en andere componenten leveren wij uitsluitend installaties van hoge kwaliteit. Ze liggen tenslotte op uw dak en liggen daar misschien wel 30 jaar. Om de continuïteit te waarborgen, voor u en voor ons, leveren wij uitsluitend panelen  waarbij de garanties zijn ondergebracht bij een verzekeringsmaatschappij.
Vrij uniek is ook onze opbrengst-garantie van 10 jaar. Wij staan met onze portemonnee achter onze leveringen. In ons vooronderzoek bekijken wij ook de dakconstructie en bedekking. Eventueel laten wij berekenen of de extra belasting geen bezwaar is voor uw dak, of brengen een nieuwe dakbedekking aan. Ook “hangen” wij de panelen niet aan de dakpannen, maar monteren ze aan de dakconstructie.
Alsof dit alles nog niet genoeg zekerheid biedt laten wij voor oplevering de gehele installatie keuren door een extern bedrijf (niet bij particulieren). Bij de oplevering krijgt u ook een compleet pakket met documentatie, specificaties, testrapporten van de panelen,  gebruiksinstructies en een keuringsrapport.

 

Waarom de Solar-Groep?
  • Wij plaatsen +/- 10.000 panelen per jaar.
  • Wij staan garant voor de opbrengst van het systeem.
  • Gehele installatie volgens NEN1010.
  • Wij zijn bouwkundig dus kijken als eerste naar constructie en ondergrond.
  • Indien noodzakelijk passen wij voor installatie een dak renovatie toe.
Laat u eens vrijblijvend adviseren.